schrijfster en schrijfcoach

Over Agatha

Mijn missie? Dat jij het boek van jouw missie écht gaat schrijven

Ik help je jouw missie ontdekken & er een boek over schrijven

Ik ben Agatha en ik doe niets liever dan jou inspireren en begeleiden in het leven van jouw volle creatieve potentie. Ik weet uit eigen ervaring dat jouw unieke bijdrage aan de wereld schenken je immens veel geluk en voldoening oplevert. Je leven krijgt zin en betekenis. En je zet een rimpeleffect in gang dat veel verder reikt dan je denkt. Als iedereen zijn individuele missie leeft, dan vervult de mensheid als geheel ook zijn missie.

Als ik zeg volle creatieve potentie dan bedoel ik dat in de brede zin van het woord. Daarom noem ik mijzelf ook een holistische schrijfcoach.  Ik wil dat alle vrouwen datgene vormgeven wat alleen zij kunnen vormgeven en wat ze echt verlangen vorm te geven, op elk gebied van hun leven. Ik wil dat vrouwen hun missie gaan leven. Die missie kun je vormgeven zoals jij dat wilt: je kunt een eigen bedrijf starten, een podcast maken, liedjes schrijven en zingen, online trainingen maken, bloggen... en je missie kan meerdere vormen tegelijk hebben.

Een boek schrijven is een prachtige en duurzame manier om jouw visie te delen en je missie te leven. Als schrijfster en schrijfcoach ligt daar mijn passie en mijn drive: ik wil dat jij jouw boek schrijft.

Alles in mijn leven heeft ernaar geleid dat dit voor mij van het grootste belang is: dat ik mijn eigen boeken schrijf en dat ik anderen help hetzelfde te doen.

Zelf droomde ik er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Op mijn dertigste was het eindelijk zo ver: ik debuteerde met 'Een plek naast de sla', een kinderboek over rouw en verlies. Sindsdien publiceerde ik onder de naam Aag Vernelen meer dan 50 kinder- en jeugdboeken bij verschillende Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen.

Het eerste boek van mijn missie was ‘Alle beroemde schrijvers drinken, behalve ik’ waarin ik mijn eigen ervaringen als kind met een alcoholverslaafde ouder ervaringen deelde om kinderen in een gelijkaardige situatie een hart onder de riem te steken. Het tweede boek van mijn missie ben ik op dit moment aan het schrijven en heeft als werktitel ‘Schrijf het boek van jouw missie’. Zodra het klaar is, hoor jij ervan!

Misschien leuk om te weten is dat ik in Spanje woon, op een heerlijke stilteplek in de bergen dichtbij een rivier. Nog een grote droom die in vervulling is gegaan. Ik ben een echte manifestator van dromen en doe niets liever dan jou te inspireren om hetzelfde te doen.

Ik ben moeder van twee zonen, Beer en Mees en ik ben gek op dansen en zingen.

Ik zing in de vrouwengroep Las Voces de Gaia en wij treden geregeld op.

Voor mij bestaat er geen heerlijker leven dan een creatief leven.

Wil je graag mijn hulp bij het ontdekken en schrijven van het boek van jouw missie, kom dan bij het Samen Schrijven Membership.

Dan gaan we samen voor het boek van jouw missie!


Op zoek naar een stok achter de deur? Schrijf dan elke ochtend met ons mee via zoom. De dagelijkse schrijfsessies, wekelijkse begeleiding, maandelijkse masterclasses en de levendige community houden jou on track. Zo schrijf je jouw boek écht!

schrijfcoach

In deze praktische gids vertel ik je hoe je in een heerlijke schrijfflow kunt komen. Je ontdekt de juiste mindset waardoor schrijven makkelijk wordt. Zo kun je het boek van jouw missie met focus en gemak gaan schrijven. 

Je kunt het nu hier gratis aanvragen.

schrijfcoach


Komt binnenkort

Langdurige, persoonlijke één-op-één begeleiding bij het ontdekken van jouw missie en het schrijven van jouw boek.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Onmisbare schakel in het tot stand komen van mijn boek
De opleiding van Agatha was een onmisbare schakel in het tot stand komen van mijn boek. Ondertussen werd mijn manuscript aanvaard door Clavis Uitgeverij en ligt mijn eerste kinderboek ‘Niet spieken op pagina 39’ zowel in België als Nederland in de winkels. Het is een zeer waardevolle investering zowel in je schrijfproces als in jezelf. Ik kan het iedereen van harte aanraden!


- Nathalie Clefas

schrijfcoach
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een succesrecept
Vroeger schreef ik vanuit mijn hoofd. Alles wat op papier kwam, moest meteen goed zijn, waardoor er geen ziel in zat. Agatha leerde me om een eerste versie vrijuit te schrijven. Een succesrecept, zo bleek, want ik werd drie dagen na het insturen van mijn kakelvers manuscript benaderd door een uitgeverij.
schrijfbegeleiding
Ms. Nameless
Add Your Stars

Een openbaring

De opleiding van Agatha was een openbaring voor mij als mens. Ik sta nu echt sterker in mijn schoenen. Mijn verwachting was om te leren hoe je een boek schrijft. Maar het werd zoveel meer dan dat! Het was een behoorlijke investering maar achteraf gezien was het dat meer dan waard.
schrijfbegeleiding
Ms. Nameless
Add Your Stars