13 mei 2022 

Schrijf niet zomaar een boek, schrijf het boek van jouw missie

Hoe zou het zijn om niet zomaar een boek te schrijven, maar het boek van jouw missie? Het boek dat jij te schrijven hebt en dat alleen jij kunt schrijven?

Jouw missie is dat wat jij verlangt bij te dragen aan de wereld.
Dat verlangen is langzaamaan gegroeid door de ervaringen in jouw leven. Je wilt graag doorgeven wat je zelf hebt geleerd in je leven, en dat is jouw missie.

Als jij bijvoorbeeld gepest werd als kind, kan het jouw missie zijn om mensen die gepest worden weerbaarder te maken. Of misschien ben je in je leven zo vaak verhuisd, dat het jouw missie is geworden om mensen te laten ervaren dat ze overal thuis zijn als ze bij zichzelf thuis zijn.
Door iemand te verliezen waar je veel van houdt, kan het jouw missie zijn anderen in het rouwproces te ondersteunen.

Ken je Byron Katie van the Work? Zij ging zelf door een hele diepe depressie en ontdekte dat het haar eigen gedachten waren die haar depressief maakten. Sindsdien maakte zij met haar werk en boeken wereldwijd honderdduizenden mensen bewust van de kracht van hun gedachten.
Het boek van jouw missie kan voor veel mensen van levensbelang zijn.


Hoe kun je je missie ontdekken?
Ga op zoek naar de rode draad in je ervaringen. Wat heeft zich vaak herhaald? Welke uitdagingen heb jij overwonnen in je leven?

Je missie heeft altijd met anderen te maken: wat wil ik betekenen voor anderen? En toch is je missie uiterst op jezelf gericht. Want het is jouw verlangen en het is iets waar je zelf ongelofelijk blij en wild enthousiast van wordt. Het is datgene dat van levensbelang is voor jou.

En net door jouw grootste verlangen te volgen en een boek te schrijven over wat er voor jou écht toe doet, schenk je het mooiste cadeau aan de wereld.

Liefs,
Agatha

P.S:
Mijn missie is vrouwen inspireren en begeleiden in het leven van hun volle creatieve potentie, zodat ze gelukkig worden en hun unieke bijdrage aan de wereld schenken. Voor mij geldt dat in de brede zin van het woord. Ik wil dat alle vrouwen datgene vormgeven wat alleen zij kunnen vormgeven en wat ze echt verlangen vorm te geven. Ik wil dat vrouwen hun missie leven, omdat ze daar gelukkig van worden. Die missie kun je vormgeven zoals jij dat wilt. Maar als schrijfster en schrijfcoach betekent dit voor mij specifieker: ik wil dat jij jouw boek schrijft. Alles in mijn leven heeft ernaar geleid dat dit voor mij van het grootste belang is: dat ik mijn eigen boeken schrijf en dat ik anderen help hetzelfde te doen.

Wil je graag mijn hulp bij het ontdekken en schrijven van het boek van jouw missie, kom dan meedoen met Samen Schrijven. Dan gaan we samen voor het boek van jouw missie!

Over de schrijver
Reactie plaatsen