Schrijfweek in Spanje 1 - 8 september 2022

Jouw Verhaal voor de wereld

Aanmelden of meer weten?> 50 boeken

gepubliceerd

100+

schrijvers begeleid

15 jaar

ervaring

Schrijf jouw Verhaal bij Agatha in Spanje 

Droom jij van het schrijven van je eigen boek?

Dan is de kans groot dat je anderen wil helpen en inspireren

Dat je van nature een helper, een brenger van troost en van licht, iemand die anderen graag beter doet voelen.

En je weet dat als je Jouw Verhaal zou delen met de wereld je een heleboel mensen zou raken, een hart onder de riem steken, ja, misschien wel hun leven zou veranderen.


Toch durf je dat weten niet helemaal te vertrouwen. Een geniepig stemmetje fluistert in je oor: denk je nu écht dat iemand in jouw verhaal is geïnteresseerd? Of: Denk je nu echt dat je kunt schrijven? En omdat je bang bent dat dat wel eens waar zou kunnen zijn, steek je voor de zekerheid je verhaal maar weer weg. Je stelt het nog maar even uit. Het kan toch zeker altijd later nog?


Maar wat als je jezelf toch de toestemming en de ruimte zou geven om het een kans te geven? Niet straks, niet over vijf jaar, maar nu?


Stel je voor dat je je aanmeldt voor de intieme schrijfweek die ik in mijn huis in Spanje aanbied van 1 tot 8 september, en dat je écht begint aan jouw boek? Op een heel toegankelijke, makkelijke manier die je niet zelf hoeft te bedenken?


Door te kiezen voor mijn begeleiding tijdens de schrijfweek, krijgt dat geniepige stemmetje steeds minder vat op je, en krijg je helderheid over jouw Verhaal voor de Wereld en de vorm waarin jouw verhaal het best tot zijn recht komt. Zodat jouw boek er komt. Niet straks, niet over vijf jaar, maar nu.


De mist die nog over mijn schrijfdroom hing, is opgetrokken. Ik schrijf nu elke dag!

Petra Thomas

Dank je voor een hele bijzondere, magische, onvergetelijk mooie superdelicious levensweek in mijn leven!

Erik Behets

De schrijfweek vormde een belangrijke stap in mijn schrijven.

Mieke

Zo wordt jouw boek deze zomer nog geschreven

Welkom in mijn huis

Ik heb er super veel zin in: Een week lang vijf schrijfsters (of schrijvers) in mijn huis in Spanje. Samen gaan we een inspirerende, zinderende schrijfweek creëren. Naast tijd voor schrijven, uitwisselen en begeleiding op maat en in groep is er ook veel ruimte voor stilte, zwemmen in de rivier, goede gesprekken, samen dansen, wandelen, en nog zo veel meer. Ik woon op een magische stilteplek midddenin de natuur. Hier kun je helemaal tot rust komen.


Zo doe je mee

Kom jij mee genieten? Stuur me dan een mailtje.

Als ik je nog niet persoonlijk ken, dan is het belangrijk dat we even een gesprek hebben via zoom of whatsapp voor je je inschrijft.

Warme groet, Agatha

Heb je nog vragen of wil je aanmelden, mail mij dan op agatha@agathacornelia.be.

Wat gaan we doen

Zes dagen lang, elke dag wakker worden in een heerlijk stilteparadijs in het midden van de natuur, mediteren en schrijven in goed gezelschap, schrijfmeters maken en steengoed begeleid worden zodat je teksten van een betere kwaliteit worden en je jouw meest authentieke verhaal ontdekt.

En dan, als je uitgeschreven bent voor de dag een verfrissende duik in de rivier, gezellig en lekker tafelen, diepgaande opliftende gesprekken, samen lekker dansen...

Het wordt huiselijk, gezellig, ontspannen én tegelijk neem ik jullie schrijfprojecten heel serieus. Ik wil jou op de best mogelijke manier begeleiden om je boek in één week tijd een heel pak vooruit te helpen. Wat is jouw Waarom, welk verhaal wil je nu écht vertellen, welke vorm en structuur krijgt je boek, hoe schrijf je pakkend en authentiek, hoe schrijf je door, hoe ga je om met blokkades... Ik geef ook masterclasses op vraag en op maat voor de hele groep.


Voor wie

Deze week is voor schrijfsters of schrijvers die een week lang diep in hun boek willen duiken. Dit is een unieke kans voor heel diepgaande, individuele begeleiding door mij bij jouw schrijfproject. Doordat we in een hele kleine groep werken, kan ik de begeleiding helemaal afstemmen op wat jij nodig hebt. Ik heb zelf meer dan 50 kinderboeken geschreven en honderden mensen begeleid bij het schrijven van hun boek.

Er zijn nog max. 2 plekjes vrij. Voor iemand die nu echt werk wil maken van zijn of haar boek. Voor iemand die zin heeft in een diepgaand schrijfavontuur. Voor iemand die voluit ja zegt tegen de schrijfster of schrijver in zichzelf.


Waar & Wanneer

In mijn huis in Villalonga, Spanje, op een stilteplek in de natuur dichtbij de rivier.

Vliegen doe je naar Valencia luchthaven. Van daaruit is mijn huis makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.


Aankomst op donderdag 1 september na 14u

Begin schrijfweek op vrijdagochtend 2 september (6 dagen)

Vertrek op donderdag 8 september voor 12u


Goed om weten: ik woon samen met een hondje en poezen.


Investering

1500,-

all-in 

> 21% BTW

> begeleiding

> 7 overnachtingen

> alle maaltijden


Wil je aanmelden? Mail mij vandaag nog!

Ik voel mij nu meer in contact met mijn innerlijke schrijver. Een aantal blokkades die er waren, zijn ‘opgelost’, heel bevrijdend. De mist die nog over mijn schrijfdroom hing, is opgetrokken. Ik schrijf nu elke dag!

Ik ben Agatha vooral dankbaar voor de manier waarop zij de schrijfopdrachten afstemde op iedereen individueel. Dit was een absolute meerwaarde, omdat er zo heel veel diepgang mogelijk werd. Daarenboven was de combinatie met de praktische coaching voor mij de ideale mix. Ik heb dingen geschreven waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten; bedankt, Agatha!

Petra Thomas

Lieve Agatha, wat ben ik blij dat ik bij jou de schrijfweek heb gevolgd. Een groep vrouwen met hetzelfde doel. Het verhaal wat in je zit op papier krijgen. Met schrijfoefeningen, dans en beweging neem je ons steeds een stapje dieper mee naar de schatkist met onze verhalen. En daarnaast is het natuurlijk super dat je als een juf mijn schrijf- en taalfouten eruit haalt. En meedenkt. En suggesties geeft, op een manier dat het toch je eigen verhaal blijft. Super om met jou en de vrouwen te sparren over elkaars verhaal. Te luisteren naar elkaars verhaal om zo de diepte in elkaar te proeven. Tot de volgende schrijfweek.

Judith De Bruin

Voor Agatha: veel dank:

Dat je de week georganiseerd hebt voor mij ;-)

Dat je soepel genoeg was om mee te gaan in de mooie, maar soms ook best moeilijke dingen, die zich tijdens de week aanreikten, dat je bereid was daar mee naar te kijken, met toch steeds het initiele doel van de week voor ogen, nl. de schrijver in ons wakker te maken en ons niet te laten verschuilen achter onze vaste tegenhoudende patronen en gedachten.

Dat je ook een stukje van jezelf hebt laten zien daarbij.

Dat je de initiele inspirator was en de facilitator gedurende het ganse proces voor een hele bijzondere, magische, onvergetelijk mooie superdelicious levensweek in mijn leven!

Erik Behets

Agatha heeft mij geholpen een bocht van 180 graden te maken door 100% te gaan voor wat ik echt wil. Ze heeft mij stap voor stap gebracht tot waar ik wou komen en dat resultaat bleek veel haalbaarder en minder veraf dan ik ooit had gedacht. Door haar aanmoediging en geloof in mij heb ik mijn intrinsieke motivatie kunnen ontdekken. Er is een fundamentele behoefte in mij duidelijk geworden die ik niet meer kan ontkennen. Door te focussen op het proces, en niet op het product kan ik nu met veel meer plezier en vrijheid schrijven. Er was een speelse sfeer, we hebben veel gelachen, en Agatha gaf altijd terug focus. Agatha heeft zichzelf uiteindelijk overbodig gemaakt. Voor mij bood zij de ideale begeleiding.

Kortom, de schrijfweek vormde een belangrijke stap in mijn schrijven.

Mieke